Flydende guld…

27. juni 2022

Du kan gnaske og smaske, og så læne dig tilbage og nyde en lille drink. Der er masser af guf og sunde stoffer i de flydende varer.

 

Et krus varm eller kold smag

Svane Aps blev grundlagt i 1995 af Poul Svane og hans kone Birgit, med produkter baseret på hyldeblomst og tranebær – produceret efter gamle traditionelle opskrifter, hvor kvalitet er i højsædet. Råvarerne kommer fra marker/plantager, der mindst i tre vækstsæsoner har været dyrket 100 pct. økologisk.

Siden starten er der kommet mange lækre varianter til – f.eks. Økologisk Multifrugtjuice, Økologisk Granatæblejuice og Økologisk Grøntsagsjuice, der har fået stor ros i tests.

Grøntsagsjuicen, der består af tomat, gulerødder, rødbeder, drueagurker, selleri, surkål, løg, citron, salt og krydderier, kan nydes frisk og kold direkte fra køleskabet – eller du kan varme den i den kolde tid og nyde den som suppe.

En snaps af hvidløg

Kyolic er et naturligt ekstrakt af hvidløg, der som bekendt har mange gode fysiologiske egenskaber. Kyolic har et produkt af meget høj kvalitet, og undersøgelser viser også rigtig fine resultater – særligt evnen til at opretholde et normalt kolesterolniveau og et normalt kredsløb.

Kyolic er helt fri for sprøjtemidler og uden lugt og smag. Fås på apotek, hos Matas og i helsekostbutikker som tablet, kapsel eller i flydende form.

Et skvæt balance til dit eget økosystem

Det er nok ikke noget, du tænker så meget over i hverdagen, men du har et meget avanceret økosystem i dine tarme. Det sørger blandt andet for, at du kan fordøje mad, optage næring og holde sygdomme på afstand.

En vigtig spiller er tarmfloraen, der består af de trillioner af mikroorganismer, der findes tarmen. Tarmfloraen understøtter blandt andet immunsystemet og hjælper med at optage næring.

En nem og effektiv måde at få et dagligt tilskud af de nyttige mikroorganismer, der vedligeholder tarmfloraen, er at drikke urtedrikken Vita Biosa Probiotic, der er en fødevare med meget store mængder af probiotika og desuden flere stammer af gavnlige mælkesyrebakterier.

Der er netop kommet en ny og sødere smagsvariant i butikkerne – Vita Biosa Probiotic Sweet. Den er sødet med det naturlige sødemiddel fra planten stevia, som er kaloriefrit og ikke påvirker blodsukkeret. Vita Biosa Probiotic bliver produceret i Danmark og er baseret på 19 økologiske urter. Produktet indeholder hverken sukker, mælk, gluten eller konserveringsmidler.

Du kan købe Vita Biosa Probiotic i Matas, helsekostbutikker eller på www.helsam.dk.

Anmeldelse: En kande hjemmelavet næring

De senere år har saftpressere og juicere fundet vej til de danske køkkenborde. For det er en let og smagfuld måde at få en god vitaminindsprøjtning på samt nogle af de grøntsager og frugter, vi næsten ikke kan få nok af.

Mens mange producenter konkurrerer på hurtighed, rengøring og effektivitet, går Princess i en anden retning. Med deres VitaPure Juicer gnasker og smasker maskinen sig igennem frugt og grønt. Det kræver, at mange frugter og grøntsager bliver skåret ud, da hullet ikke er så stort, og der skal presses lidt mere med håndkraft. Til gengæld får du utrolig meget saft ud af råvarerne og en meget smagfuld saft.

Princess lover, at maskinen med sin nænsomme tilgang bevarer op til 86 pct. flere næringsstoffer end andre saftpressere. I Naturlis test var smagen da også ret overbevisende. Så hvis du sætter smagen og næringsindholdet højest, og vægter tiden og besværet lidt mindre er det et godt bud på en ny juicer.

Et par dråber skønhed

Koldpresset ren olie udvundet af kernerne fra hyben er skøn til hudpleje, og mild nok til daglig brug i ansigtet og resten af kroppen. Hybenkerneolie fra Fuerza Vital har et stort indhold af A-vitamin, retinol, C-vitamin, karoten og umættede fedtsyrer, og har en god effekt på især ar og eksemer, ligesom olien forbedrer hudens elasticitet og afhjælper tør hud.

Fuerza Vital bruger udelukkende vilde hyben fra Andes Bjergene – de er altså ikke dyrkede (ingen pesticider, tungmetaller etc), og frugterne er håndplukkede af Mapuche indianerne, som bor i de afsides områder, og som er meget afhængige af hyben, både i form af indtægt fra at plukke dem, men også som en sædvanlig del af deres kost.

Fås både som neutral eller med rosenduft i 20 eller 100 ml. Læs mere på www.hyben.dk.

Forrige artikelBirgittes TIP til selvcoaching

Næste artikelHjælp til den indre rengøring- uden at røre en finger

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.