Nyheder

Første søndag i advent

2. november 2014

Naturli.dk giver dig en hyggelig adventskalender, hvor du hver uge frem mod jul får tyve minutters filmet julehygge med inspiration til pynt og lækkerier.

Naturlis adventskalender består af fire videoer med Claus Dalby, Anette Harbech Olesen og Sif Orellana. De giver gode tips til juleforberedelserne, så du næsten kan mærke varmen fra pejsen og dufte dejen i æbleskivepanden. Der er lige 30 sekunders reklame i starten af videoen, før julehyggen indfinder sig. Hver uge får du tips og idéer til, hvordan du kan tilbringe adventssøndagen – eller en anden fredfuld decemberdag, så du får hermed første afsnit op mod første søndag i advent.

Claus er blomsterkunstner og havemand og frembringer de mest vidunderlige dekorationer og buketter. Han fortæller om sine bedste ideer og kommer med forslag til adventskranse og andre julerier. Sif sprudler af iderigdom og med børnene som omdrejningspunkt er Sif kvinde for såvel skønne opskrifter som inspiration til familiehygge og aktiviteter. Anette, som du måske kender fra Naturli-magasinet og hendes bøger, deler sine bedste tips og opskrifter på den traditionelle julemad, men inspirerer også til nye og spændende lækkerier, som eksempelvis hjemmelavet marcipan og skønne salater til julebordet.

Opskrifter og endnu mere julehygge finder du i den tilhørende E-bog, der kan hentes gratis fra nu og hele december her.

Forrige artikelYoghurt Smoothie med hvedegræs

Næste artikelAutoimmune smerter

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.