Fravalg af vaccination

Vores drenge er ikke vaccineret, og det er der mange læger, som er direkte imod.

Da det er valgfrit, om man vil lade sit barn vaccinere, hvorfor bliver nogle læger så fornærmet, når jeg siger, at mine børn ikke skal vaccineres?

Og hvis mine børn eventuelt får en børnesygdom, kan de så behandles på lige fod med de børn, som er vaccineret og får sygdommen alligevel?

Jeg kan godt blive i tvivl, når jeg møder den foragt hos nogle læger.

Maja Olsen (har 4 børn)


Lægerne har under uddannelsen lært, at vaccinationer er meget nødvendige som forebyggelse af bl.a. børnesygdomme, der i nogle få tilfælde kan give svære komplikationer, især hos børn med et svækket immunforsvar. Lægen kan derfor, som du har oplevet, reagere med fornærmelse på barnets vegne, da de kan opfatte forældrene som dårlige forældre, hvis de ikke sørger for at få deres børn vaccineret. Men i stedet for at blive fornærmede skulle lægerne tage sig tid til at forklare forældrene om fordele og ulemper ved vaccinationer. Der sættes i stigende grad spørgsmålstegn ved både gavnligheden og hyppigheden af skader efter vaccinationer, hvor immunsystemet bliver påvirket, ikke mindst af de giftige tilsætningsstoffer til vaccinerne. Der er også pro­blemer med at få lægerne til at anmelde kraftige reaktioner og sygdom efter vaccinationer.

Læs bogen ”Vaccination. En gennemgang af risiko og alternativer” af Isaac Golden (forlaget Klitrose) eller bogen ”The Sanctity of Human Blood. Vaccination is not immunization” af Dr. Tim O’Shea. 112 udgave 2008.

Se også på www.vaccinationsforum.dk.

Der er et stigende antal alvorlige bivirkninger af den seneste vaccination mod livsmoderhalskræft, som ikke er gennemprøvet over lang tid og formentlig ikke holder, hvad den lover.

Alternativet til vaccinationer er at give sine børn en sund kost og ved hjælp af eget eksempel en sund livsstil. Bakterier og virus trives ikke i et sundt indre miljø. Du skal imid­lertid ikke være bange for, at dine børn ikke får en ordentlig behandling af lægerne, hvis de skulle få en børnesygdom. Det kan jeg garantere dig for, at de får.

Mange gode hilsner
Carsten Vagn-Hansen

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*