Friskmalede hørfrø

Kære Carsten Vagn Hansen.

Tak for alle de gode svar du giver folk. Jeg vil gerne have et godt fif til, hvordan man kan knuse hørfrø. Jeg laver selv muslie, men ved at hvis hørfrøene ikke knuses, har de ikke den gavnlige virkning. Jeg har prøvet en blender og en porcelænsmorter, men det lykkedes ikke.

Tak for dit svar.


Tak for mailen. Du kan ganske enkelt bruge en kaffekværn. Friskmalede hørfrø er meget sunde og smager godt. Men de skal bruges med det samme. Får de lov til at ligge, påvirkes hørfrøolien af lys, varme og ilt, så olien forharskes, smager dårligt og bliver skadelig.

Mange gode hilsener
Carsten Vagn-Hansen

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*