Opskrifter

Frittata med cheddar

25. september 2009

Porre- og gulerods frittata med cheddar

Grønt og ost i fed forening

4 portioner

2 spsk olivenolie

150 g porrer i skiver

150 g gulerødder i skiver

1 fed hvidløg, presset

5 stk æg, let sammenpiskede

25 g cheddarost, revet

25 g parmesanost, revet

salt og peber

Sauter porrerne i 1 spsk. olivenolie ved middel varme 5–6 minutter, tilsæt gulerødder og hvidløg og sauter yderligere 10 minutter. Kom blandingen over i en skål og lad den køle af. Tilsæt salt, peber, æg og ost. Varm resten af olivenolien på panden, hæld æggemassen på og ryst panden således, at massen bliver jævnt fordelt. Steg ved svag til jævn varme ca. 15 minutter. Stil panden under en forvarmet grill og grill Frittata'en gylden. Lad den hvile 5 minutter inden servering.

Forrige artikelKartoffelsuffle med ost

Næste artikelSalat med figner og mandler