Skær kartoflerne i grove tern – er de små, kan du bare halvere dem.
Skær broccolien ud i små buketter. Kog broccolibuketterne i letsaltet vand i 2 minutter, og dræn dem.
Pil løget, halvér det, og snit det. Pil og hak hvidløget. Varm lidt olie på en pande, der kan tåle at komme i ovnen. Sautér løget og hvidløget i et par minutter, uden at de tager farve.
Tilsæt kartoflerne og broccolien, og vend det hele sammen.
Tag panden af varmen.
Pisk æggene let med cremefraiche, salt og peber, og hæld æggemassen i panden. Fordel blåskimmelosten oven på, og bag i en 175 grader varm ovn i 20-30 minutter, til frittataen bliver gylden i kanterne og fast i midten.
Servér med ristet rugbrød og eventuelt en god salat.
Forrige artikelPsykobiotika: En sund sjæl i en sund tarm
Næste artikelTid til at beskytte øjnene mod UV-lys