Denne frugtsalat er fyldt med gode næringsstoffer, og så holder den blodsukkeret dejlig stabilt. Vigtigst af alt smager den fantastisk. Frugtsalaten smager allerbedst, hvis den lige har stået lidt i køleskabet. Men den kan også spises med det samme, hvis I ikke kan vente. Frugtsalaten kan serveres hele døgnet – også til morgenmad. I kan selvfølgelig variere frugtsalaten med andre slags frugt og nødder.
Til 4 portioner
En dåse kokosmælk, kun den faste del skal bruges – stil evt. dåsen i køleskabet et par timer i forvejen
2½ dl A38/ymer eller planteyoghurt
2 tsk. honning, ahornsirup eller kokosblomstsukker
½ tsk. vaniljepulver
1-2 æbler i tern
125 g blåbær
1 nektarin i tern
2 kiwi i tern
2 små bananer i skiver
1 dl kogte afkølede belugalinser
40 g hakkede hasselnødder
evt. 50 g hakket mørk chokolade, hvis frugtsalaten er til dessert
Pisk den faste del af kokosmælken luftig. Tilsæt ymer, honning og vaniljepulver og pisk det hele godt sammen til en lækker creme.
Skyl og skær frugten ud i mundrette stykker. Bland frugt, linser, hassel-nødder, creme og eventuelt chokolade sammen.
Pynt frugtsalaten med friske bær og gerne krydder-urter som citronmelisse og mynte.
Fra bogen “Slut med snot” af Anette Straadt.
Forrige artikelSæt fut på din venepumpe og bak op om dit kredsløb
Næste artikelMidler mod impotens kan få dig til at se rødt