Fra Slank Nu: Sund mad forklædt som lækker anretning – glem alt om kedelig rosenkål og udkogt selleri – her er det gemt i puréen.
2 kyllingebryster
Fyld:
1 spsk persille
½ rødløg
¼ rød chili, uden kerner
100 g semisoltørrede tomater
revet skal af ½ økologisk lime
Puré:
100 g knoldselleri
150 g rosenkål
2 skalotteløg
3 spsk olivenolie
20 g basilikum
saft af ¼ citron
salt og peber efter smag
Varm ovnen op til 180 grader.
Lav fyldet: Blend alle ingredienserne til en tyk masse, hæld den i en sigte, og lad olien dryppe fra.
Puds kyllingebrysterne af, og skær dem op på langs. Kom fyldet i, læg kyllingebrysterne i et ovnfast fad, og bag dem i ovnen i 18-20 minutter.
Lav pureen: Skræl sellerien, og skær den i mindre stykker. Kog rosenkål, selleri og løg i lidt vand, så det dækker, til det er mørt; det tager 10-12 minutter. Kom grøntsagerne i en blender sammen med olie, basilikum og citron, og blend dem til en puré. Smag til med salt og peber.
Anret kyllingebrysterne på tallerkener sammen med puréen, og server.
Kostplanen i Lene Hanssons helt nye bog “Slank nu – hold vægten” er på 30 dage i alt, og den er inddelt i 3 faser, hvor maden gradvist bliver mere og mere rå og uforarbejdet, altså hvor mængden af raw food øges. På den måde vænner du dig til en mere rå kost, stille og roligt.