Generende hududslæt kommer igen og igen 

Jeg har store hudproblemer! På hage, hals og lidt opad får jeg gentagne gange rødme, kløe, svien, brændendende fornemmelse, tørhed. Har kontakt til min læge ofte, men …. prøver med forskellige kotisoncremer, men det kommer igen.

Første udbrud var i sommer. Har nu haft det 6 gange, og nu igen. Det varer ca. en uge, inden det er væk. Har haft anfald på hænderne også. Er meget belastet af det  

Venlige hilsner 

 


 

Hududslæt kan have mange årsager, hvorfor det er nødvendigt at kigge hele vejen rundt om din livsstil.  

Mon du har skiftet mærker på hudplejeprodukter, fået antibiotikakure eller ændret væsentligt på din kost og livsstil? 

Hududslæt hænger ofte sammen med et belastet afgiftningssystem (lever, nyrer, fordøjelse og lunger) og i særdeleshed med din fordøjelse. Derfor ville jeg starte med at kigge på, hvordan din mave fungerer. Kommer du på toilettet hver dag, er du oppustet, har kvalme eller meget luft? Hvis der er en ubalance, skal den adresseres.  

Samtidig er det helt essentielt at drikke nok vand og få gode, sunde fedtstoffer. Ellers kan huden ikke trives.  

Jeg vil anbefale dig at tage fat på en dygtig behandler og få en individuel vejledning, hvis du ikke har en klar ide om en ændring, der skete i dit liv i sommer. 

Mvh Maria, Naturlægen.com 

1 kommentar

  • Henning Rolapp siger:

    Jeg kender ikke noget til det, men prøv at bade i havvand, det kunne sagtens være at det hjalp. Jeg tillader mig at lave et link: https://www.naturli.dk/artikel/blodtrykket-stiger/

  • Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

    Skriv et svar

    Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

    *