Giftig hårfjerning

Når jeg skal fjerne uønskede hår, eks. i bikinilinjen, bruger jeg hårfjerningscreme af mærket Veet, da jeg synes, det giver det pæneste resultat. Men er den meget giftig, og hvordan giftig er den? Og findes der mærker, der ikke er skadelige?

Hilsen mig


Tak for din mail. Jeg vil absolut anbefale dig en mere naturlig metode. Der har tidligere været kritik af Veet, fordi deres hårfjerningsskum har givet syreætsende forbrændinger på huden. Et alternativ kunne være at få det gjort hos en kosmetolog, de bruger voks (varm eller kold), resultatet holder længe og er super flot. Ellers findes der også mere naturlige voksmærker, du kan bruge hjemme selv, prøv f.eks. MOOM hårfjerning, men det kan godt være, du skal alliere dig med en veninde, så kan I hjælpe hinanden, f. eks. i bikinilinjen.

Husk, at efterbehandlingen er super vigtig for at undgå indgroede hår og betændelse: smør først med Tea Tree Ansigtsvand (kan sagtens bruges på kroppen) og derefter med Morgenfrue- Citrusolie, begge dele fra Tautropfen.

Rigtig god fornøjelse

Katja

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*