Nyheder

Glutenfri bananpandekager med bær

8. juli 2016

Det er supernemt og hurtigt at lave disse bananpandekager – som kan pyntes med bær og yoghurt, eller lige hvad du vil.

Denne opskrift stammer fra Den Glutenfri Kogebog

6 stk

Du skal bruge:

  • 2 bananer
  • 3 æg eller æggeerstatning
  • Vanillepulver
  • Jomfru kokosolie
  • Fåremælksyoghurt blandet med groft kokosmel, Skyr eller kokosyoghurt
  • Bær – friske eller frosne

Sådan gør du:

Blend bananer, æg og vanillepulver. Hæld pandekagedejen på panden i tre små runde klatter. Steg dem i jomfrukokosolie i cirka 3 minutter på hver side.

Spis de små pandekager toppet med lidt Skyr, fåremælksyoghurt iblandet lidt kokosmel eller med kokosyoghurt og bær ovenpå.

Se mere, find flere opskrifter og inspiration på madforlivet.com

Forrige artikelSådan bliver haven ferieklar

Næste artikel”Vi har alle sammen en stemme, så brug den!”