Opskrifter

Glutenfri chokoladekage med sorte bønner og chili

31. oktober 2013

Den klassiske klassens time-kage bliver aldrig det samme igen efter mødet med denne glutenfri chokoladekage.

Du skal bruge:

125 g dadler

150 g kogte sorte bønner

2 æg

50 g mandelmel

40 g jomfrukokosolie

3/4 dl mandelmælk

15 g kakao

75 g grofthakket chokolade 70%

¼ chili

½ tsk. bagepulver

½ tsk. natron

½ tsk. uraffineret salt

Sådan gør du:

Alle ingredienser, undtagen chokoladen, køres i foodprocessor. Chokoladen vendes i og dejen fyldes i en smurt form cirka 20×25 cm. Bages i 25-30 min. ved 180 grader i almindelig ovn og ved 170 grader i varmluftsovn.

Chokoladekagen kan serveres med flødeskum eller kokosflødeskum med gojibær eller friske bær på toppen.

 

Denne opskrift stammer fra Den glutenfri kogebog, en inspirerende opskriftsbog til alle, der lever eller ønsker at leve glutenfrit. Bogen er skrevet af Anette Harbech Olesen og Lone Bang. Læs mere på madforlivet.com

Forrige artikelUfaglærte tager mest medicin

Næste artikelRynkefri og pengeløs?