Glutenfri chokolademuffins med quinoa - Naturli

Glutenfri chokolademuffins med quinoa

Fra ‘Glutenfri Mad’ af Anette Harbech Olesen og Lone Bang

Disse glutenfri chokolademuffins med quinoa er et hit, de er lette at bage og smager fantastisk.

Til 10 stk.

Du skal bruge:

  • 250 g kogt hel quinoa
  • 2 æg
  • 80 g smeltet smør
  • ½ tsk bagepulver
  • ½ tsk natron
  • 75 g kokossukker
  • 50 g kokosmel
  • 30 g kakao
  • 50 g mandler
  • 50 g chokolade 70 %
  • 1 hel pillet økologisk appelsin
  • Reven skal af 1 økologisk appelsin
  • ¼ tsk salt

Pynt

  • Smeltet chokolade 70 %
  • Reven skal af en økologisk appelsin

 

Sådan gør du:

Riv skallen af appelsinen. Pil den derefter, og blend appelsinbådene med den revne skal (gem lidt til pynt) og alle de øvrige ingredienser, undtagen chokoladen og mandlerne.

Chokolade og mandler hakkes fint og røres i den blendede dej. Fyld dejen i muffinforme, og bag kagerne ved 175 grader i 25 minutter.

Lad kagerne køle af, og pynt dem derefter med lidt smeltet chokolade 70% og lidt reven appelsinskal.

 

Find flere opskrifter fra Anette Harbech Olesen på www.madforlivet.com

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*