(Glutenfri) Dej til pizza

Af: Mads Bo

Foto: Peter Kam, Kam.dk

Jeg elsker pizza. Smagen, duften og hele oplevelsen. Desværre er min krop ikke helt så vild med almindelig pizza og hvedemel, som jeg er.

Derfor har jeg udviklet denne sunde og proteinrige pizzabund, som er lavet specielt til dig, der gerne vil undgå hvedemel og gluten. Personligt slipper jeg derved for uren hud, slim i halsen og træthed.

Du skal bruge:

  • 3 dl forkogte butterbeans
  • 1 æg
  • 3 spsk. boghvedemel
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 knivspids salt

Sådan gør du:

Blend alle ingredienser ved højeste hastighed i ca. 30 sekunder. Hæld den flydende dej ud på en bageplade og bestem selv størrelsen på din pizza.

Bag pizzabunden uden fyld i ca. 10 minutter ved 200 grader. Smør derefter pizzaen med pesto eller tomatpuré og og tilføj dine yndlingsingredienser og krydderier.

Bag pizzaen i yderligere 10-15 minutter ved 200 grader.

Fra bogen ‘Powerblending – Verdens hurtigste fastfood’ af Mads Bo.

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*