Nyheder

God smag – god forbrænding

21. august 2006

Krydret mad er godt for forbrændingen. Så brug mange krydderier, og oplev mere smag, og en øget forbrænding.

Krydderier har en selvstændig evne til at påvirke kroppen. Det gælder både for peber, chili, hvidløg og ingefær, at disse smagsforbedrende stoffer faktisk også øger forbrændingen, skriver Jyllands Posten. Spiser man sådanne stærke krydderier, hjælper det cellerne med at frigive fedt. Krydderierne stimulerer desuden leveren til, at forbrænde mere fedt. Man kan måske være lidt skræmt over de meget stærke smagsoplevelser krydderierne giver, men ikke desto mindre kan det være en god idé at afprøve dem, hvis man vil holde den slanke linie. Man behøver ikke en stor dosis for, at få en god effekt. Lav en god salsa til at dyppe chips i, og tilsæt en lille smule chili. Et tip er, at hvis det brænder i munden, skal du lade være med, at drikke noget for at lindre den brændende fornemmelse. Når du får væske ind, spreder du bare det brændende stof, så det kommer rundt i hele munden. Tag i stedet en bid brød, det suger det brændende stof til sig, og mindsker faktisk svien.

Forrige artikelRastløshed er godt

Næste artikelPas på børnene!

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.