Gode råd mod jernmangel under graviditet?

Jeg er gravid i uge 30 og har under hele forløbet taget Jern C, C-vitamin, Baby-Me-Now, B12-vitamin og fiskeolie.

Jeg får tjekket min blodprocent ca. hver måned og været i kontakt med speciallægerne på svangreambulatoriet. De siger, at en blodprocent på 6,5 er fint som gravid, fordi mine andre tal ser pæne ud.

Spørgsmålet er, om jeg de sidste otte uger kan forsøge at skifte Jern C ud med Ferro Duretter 100 mg depottablet og tage samme dosis som nu?

Jeg tager 3 x 100 mg Jern C fordelt over dagen. På en måned er blodprocenten kun steget med 0,1 pct., så håber, at jeg kan optage andet bedre og undgå at få hård mave?

Vh Andrea

 


 

De allerbedst optagelige jern-tabletter på markedet er i følge mine erfaringer Aminojern.

Dosis er ikke så høj, men det behøves ikke, fordi de optages så godt! Det betyder også, at de ikke giver mave-problemer.

Det er nogle rigtigt gode tilskud, du tager. En vigtig ting mere er at optimere tarmbakterierne i din fordøjelse. Jeg vil anbefale dig et tilskud af mælkesyrebakterier. Det vil både hjælpe til, at du optager alle næringsstoffer bedst muligt og samtidig styrke både dit og dit barns immunforsvar.

Du kan sagtens gå i gang nu, da de gode bakterier også bevæger sig via ammemælken over i dit barn.

De bedste hilsner

Anette Straadt, sundhedsplejerske

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*