### BLOG ###>Hvad vi tænker

Gode råd fra Emma Gad, som godt gider

4. april 2014

De gamle dyder som at holde hus og hjem er for længst forsvundet. Nu er mand og kvinde begge på arbejdet mange timer hver dag, og derfor er de roller slet ikke defineret så samme måde som i gamle dage. Eller hvad?

Hvem tager oprydningen hjemme ved jer? Undersøgelser viser at mænds blodtryk falder, når arbejdsdagen er slut – nu skal de hjem og slappe lidt af.

Og kvinders blodtryk stiger når arbejdsdagen er slut – nu skal de hjem og begynde på deres andet arbejde: familien og de huslige pligter.

 

Læs også: Ægteskab er godt for hjertet

 

Tid til uddelegering?

Er det ikke et signal om at vi kvinder skulle til at uddelegerer nogle opgaver til mand og børn? Og er det ikke et signal om, at mænd skal begynde at tage mere ansvar?

Ja, det kan I jo diskutere.

 

Læs også: Sæt grænserne for din egen skyld

 

Få stoppet energityven

Uanset om I er enige eller stadig prøver at finde ud af, hvem der skal tage ansvaret for hvad, så er rod og uorden noget, der dræner os for energi.

Indtil videre får du disse råd fra mig, som er husmor i ascendanten. Det er ikke min hensigt at lokke nogen til at stryge forklædet eller karrieren, men kun at gøre temaet ”orden” lettere for jer alle.

Læs mere om rod og orden i artiklen ‘Skal du rodbehandles?’ på min blog.

Forrige artikelAldrig har medicin smagt så godt

Næste artikelCoaching: De syge tanker

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.