Godt råd mod jetlag?

Jeg har netop fået nyt job, som betyder, at jeg skal rejse en del til USA, dvs. at jeg kommer ud for jetlag tit.

Jeg har været afsted to gange og kan mærke, at det kommer til at pine mig, at jeg ikke kan finde tilbage i min almindelige døgnrytme med børn, mødetider osv.

Har du nogle ideer til, hvordan jeg skal klare det?

Hilsen

Morten

 


 

Nogle har sværere ved at finde balancen efter at have rejst over tidszoner end andre. Det samme viser sig for mennesker med treholdsskifte.

Mit korte svar vil være: Prøv Lifewave soveplastre, Silent Night. Jeg har så utrolig god erfaring med disse soveplastre, at jeg næsten vil tro, at det vil hjælpe med det samme. Du bruger dem efter anvisningen, når du skal sove og tager dem af igen, når du står op. De koster 750 kroner for en pakke med 30 stk., og du bruger en eller to af gangen. Du kan prøve, om de enkelte plastre kan holde en eller flere nætter.

Nogle vender tilbage til mig og siger, at de har brugt plastrene en lille uge, og derefter kunne kroppen selv regulere. Jeg synes, det er værd at forsøge, der er ingen bivirkninger.

Venlig hilsen

Tine Sofia

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*