4 personer
Hæld kogende vand over sojakødet og lad det trække, mens du forbereder grøntsagerne.
Snit hvidkålet fint, pres hvidløget og skær løget i små tern. Peberfrugterne skæres i strimler, bananerne i skiver og den halve mango skæres i tern.
Svits løg og hvidløg i kokosolie til løgene bliver klare men ikke brune. Tilsæt hvidkål og svits yderligere et par minutter. Hæld vandet fra sojakødet og lad det dryppe godt af.
Hæld kokosmælk over grøntsagerne og tilsæt peberfrugt, sambal oelek, karry, sojakød, salt og peber. Rør det hele godt sammen og vend mango og bananskiver i retten.
Hæld blandingen over i et ildfast fad og gratiner det i ovnen på 200 grader i 20-25 minutter.
Serveres med quinoa, brune ris eller blomkålsris. Og gerne med masser af friske koriander eller persille til.
Forrige artikelPartners død kan give hjerteproblemer
Næste artikelForældre glemmer solcremen til børn i foråret