Til 4 personer
½ blomkålshoved
1 squash
1 aubergine
6 spsk. olivenolie
1 spsk. æblecidereddike
1 håndfuld krydderurter efter smag (her er der brugt persille og basilikum)
salt og friskkværnet peber
evt. fintrevet hvidløg
Skyl krydderurterne og dup dem tørre. Hak dem fint og pisk olie og eddike sammen. Tilsæt krydderurterne og smag til med salt og peber samt evt. hvidløg.
Skær squash og aubergine i skiver. Skiverne må ikke være for tynde, for så falder de lettere gennem risten ned i kullene.
Blomkålshovedet deles i buketter og buketterne skæres så blomkålsstykkerne kommer til at ligne små træer.
Pensl alle grøntsagerne med et tyndt lag af marinaden og grill dem til de får gyldne striber.
Kan serveres til næsten alt og passer fint sammen med de fyldte snackpeberfrugter. Brug den overskydende marinade til at dryppe over de grillede grøntsager ved servering.