Til 2 personer
250 g frisk tunbøf 2 spsk sesamfrø
MARINADE 1 dl palmeolie 1 tsk stødt chili 1 tsk Lene Hanssons kryddersalt
SALSA 1 moden mango ½ tsk hakket, frisk grøn chili u/ kerner ½ tsk hakket, frisk rosmarin 10 radiser Saft af ½ citron ½ tsk Lene Hanssons kryddersalt
Bland alle ingredienser til marinaden, og læg tunen i marinaden. Stil det i køleskabet i ca. ½ time. Vend derefter tunbøffen i sesamfrø, så de dækker hele fisken. Steg nu tunen på en grill et par minutter på hver side; den skal være rød indeni.
Lav salsaen: Skræl mangoen, og skær den i fine små stykker. Skær også chili, rosmarin og radiser fint. Dryp med citronsaft, drys med salt, og bland salsaen godt.
Anret salsaen sammen med tunen på tallerkner, og server.
Server evt. salat til retten.
Forrige artikelGrillet kyllingebryst med oliventapenade
Næste artikelGrillet avocado med røget tofusalat