Grøn chai latte

Af: Trine Vesteraa, ernæringsterapeut

Foto: Trine Vesteraa

Alverdens kaffebarer kan skrive under på, at vi ligefrem kan crave en varm og sød drik. Men i stedet for en blodsukkerbombe kan du prøve denne chai latte – med krydderier, sødme og fylde.

1 krus

Du skal bruge:

1 brev grøn te

1,5 dl. havremælk

1 dl. vand

1/4 tsk. kanel

1/4 tsk. kardemomme

et drys stødte nelliker

et drys vaniljepulver

en anelse frisk kværnet peber

for yderligere sødme kan du tilsætte stevia eller Sukrin

Sådan gør du:

Kom alle ingredienser undtagen tebrevet i en kasserolle og varm det forsigtigt op – det skal være varmt, men ikke koge. Sluk for varmen og tilsæt tebrevet og lad chaien trække 15-30 minutter alt efter, hvor stærk du vil have din chai latte.

Tag tebrevet op og varm chaien op igen og blend den evt. med en stavblender for at lave skum.

Server din chai latte rygende varm f.eks. med en havregrynskugle med matcha og lime eller et stykke bananbrød (se opskrifterne her på siderne).

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*