Nyheder

Grøn magi

Vi skylder naturen alt. Næsten alle ting, som vokser, kan give energi og velvære. Nogle gange kræver det det, at du lærer metoder at tilberede og behandle de naturlige råvarer. Andre gange kan du forlade dig på kreative og kyndige producenter, som forstår at håndtere og præsentere naturens gaver på sunde, velgørende og delikate måder.

Foto: Shutterstock
4. september 2023

Når du tager beslutning om at gå all-in i den farverige verden af planter for at sluse animalske produkter ud af dit forbrug og din kostplan, kan det føles, som om du træder på usikker grund. Der skal gøres op med gamle vaner, og du skal vænne dig til en ny indgangsvinkel til mange ting i hverdagen.

Overgangen kan være præget at forvirring og forbehold. Det er rart at have støtte, som kan inspirere og oplyse om dine valgmuligheder i veggie-universet, mens du træder dine nye stier mod en sundere livsstil, som både er til gavn for dig selv, dine omgivelser og de kommende generationer.

Naturli har en vigtig opgave i at formidle alle de ting, vores læsere kan afprøve undervejs. I dette blad såvel som i vores kommende udgivelser.

Det søde sunde liv uden kalorier

En livsstilsændring giver energi, fordi du investerer din mentale energi i at gøre noget godt for dig selv. Mange mennesker ønsker i disse år at spise mere grønt og sundt. Men vejen til en ændret livsstil kan være udfordrende – bl.a. fordi det er en vej fuld af fristelser.

Grøn magi - fra kød til mere grønt - kampange,vi skylder naturen alt

En af de største fristelser er søde sager. Men her kan du nu ’synde’ med god samvittighed, når du benytter dig af det naturlige sødemiddel Sukrin Gold. Sukrin Gold er en 1:1 erstatning for brun farin eller rørsukker – men med minimal kalorieværdi.

Hemmeligheden bag produktet er erythritol (lavet ved en naturlig gæringsproces), hvis sødme er opjusteret med den grønne sødmesensation Stevia. Sukrin Gold kan både drysses på grød, yoghurt eller lignende, og det kan benyttes i bagværk og andre tilberedte madretter. Det indeholder kun ½ kalorie pr. teske.

Se mere på www.sukrin.dk

Smuk hud fra den vilde natur

Naturen har svaret på de fleste af livets store spørgsmål. Producenten Vild Nord har altid baseret sine produkter på den nordiske natur – ikke mindst marint collagen, som er udvundet af skindet fra vildtfanget torsk i det nordlige Atlanterhav.

Grøn magi - fra kød til mere grønt - kampange,vi skylder naturen alt

I et prisvindende produkt Collagen GOLD er marint collagen suppleret med mikroindkapslet buletang og acerola med højt indhold af C-vitamin. Kombinationen er så effektiv, at den i 2023 blev prisvinder som bedste anti-aging tilskud på AMWC-kongressen (AMWC er The Aesthetic and Anti-Aging Medicine World Conference).

Ud over indholdet af collagen, som nærer en smuk hud, er Collagen GOLD en naturlig kilde til vitaminer og mineraler.

Vild Nord har sine rødder i de nordiske lande, hvor man finder nogle af verdens fineste ingredienser.

Se mere på www.vildnord.com

Høje krav til snacks – økologi naturligvis

Flere af os stiller høje krav til vores fødevarer. Og de samme krav gælder for sundere alternativer til snacks og mellemmåltider, som tager hensyn til både krop og klima. Rawbites proteinbarer tager imod udfordringen.

Grøn magi - fra kød til mere grønt - kampange,vi skylder naturen alt

Rawbite er blevet en af de toneangivende danske producenter af frugt- og nøddebarer på baggrund af sin kompromisløse tilgang til ingredienslisten. Nu er porteføljen udvidet med to nye proteinbarer: Smooth Cacao og Crunchy Almond.

Begge barer er fulde af protein (mere end 20%) og er derfor et oplagt valg, hvis man f.eks. vil tanke op efter træning – eller bare har brug for en nem og mættende snack.

Smooth Cacao har mild choko-smag med dadler, cashew, kakao og et strejf af vanilje. Cruchy Almond har endnu mere intens smag af kakao – i samspil med dadler, risprotein, rosiner, græskarkerner – og sprøde mandler.

Se mere på www.rawbite.dk


Forrige artikel4 huskeregler til et liv uden stress

Næste artikel…og de nominerede er…

Carsten Gottlieb

Redaktør

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.