Til 4 personer
Begynd med tomaterne. Skyl tomaterne og kom dem i et ildfast fad – evt. beklædt med bagepapir. Hæld olie, sukker og salt over og bag dem i ovnen ved 160 °C ca. 35-45 minutter, til de begynder at blive bløde og rynkede.
Skyl og tør grønkålen. Rib bladene af stokken og ryk dem i fine stykker. Kom det i en rummelig skål.
Halver avocadoen, fjern stenen og skrab kødet ud. Blend med hvidløg, creme fraiche og spidskommen. Smag til med limesaft og salt. Skrab avocadocremen ud af blenderen og fordel over grønkålen. Vend godt rundt.
Steg kyllingebrysterne i lidt olie, til de er møre og saftige, og krydr med salt og peber. Lad dem køle lidt af og skær dem i stykker. Fordel kødet over salaten og fordel bagte tomater over. Drys med hakket koriander og server.
Tips: Har du rester af kylling fra dagen før, bruger du det i salaten. I stedet for bagte tomater kan du bruge semi-dried tomater på glas.