Grønne wraps med hummus er en let og familievenlig ret, der kan serveres med årstidens grønsager som tilbehør.
4 pandekager
Fyld
Hummus, gedefeta (kan udelades), salat, frisk spinat, squash, ærter, selleri eller bagte rodfrugter, afhængig af årstiden.
Sådan gør du:
Trin 1
Blend samtlige ingredienser til dejen og juster konsistensen med vand eller mælk. Fordel en fjerdedel af pandekagedejen på en pande med varm olivenolie og tilbered den cirka tre minutter på hver side. Lad pandekagerne køle af eller server dem lune med fyld.
Trin 2
Fordel hummus over pandekagerne. Rengør og skær grønsagerne i mindre stykker, tilbered dem evt. og fordel dem på pandekagerne, som du evt. ruller og serverer. Du kan også lade familien selv vælge fyldet.
Trin 3
Lav evt. et par ekstra pandekager, rul dem og tag dem med i madpakken næste dag.
Prøv også opskrifterne: