Opskrifter

Grøn humus med kombu

30. maj 2013

En ekstra grøn humus, der kan bruges som dressing eller smør eller bare spise som tilbehør.

Du skal bruge:

250 g kogte kikærter

1 spsk græskarkernesmør (fås fra mærket Monki)

2 spsk olivenolie

ca. ½ dl vand

½ bundt persille

3 g kombu

2 spsk citronsaft

1½ tsk spidskommen

¾ tsk stødt koriander

et lille drys chili

salt og peber

evt. hvidløg

Sådan gør du:

Rist kombu tangen i ovnen på 200 grader i 5 minutter, til den er sprød. Vask persillen og lad vandet dryppe af. Kom alle ingredienser i foodprocessoren og kør det til en ensartet masse. Smag med salt og peber.

I stedet for at riste kombu’en kan du koge kikærterne sammen med tangen. Tag tangen op, inden det er kogt helt i stykker, og blend den kogte tang med, når du laver humus.

Forrige artikelLider du af FoMO?

Næste artikelSommertid er flåttid