Grøn klap-sammen med laks og rygeost

Jane Faeber: Når du erstatter sandwichbrød med grønne pandekager, får du både færre kulhydrater og et skud grøntsager. Lav en stak i weekenden, og du har nemt madpakkebrød til ugen!

Grønne pandekager

8 stk.

Du skal bruge:

1 lille broccoli

1 håndfuld spinatblade

100 g halloumi eller grillost (eller anden fast ost)

1 dl nødder (valnøddekerner, hasselnødder eller mandler)

1 fed hvidløg

1 lille håndfuld ramsløg (kan udelades)

1 lille håndfuld bredbladet persille

2 æg

1 spsk loppefrøskaller

urtesalt og friskkværnet peber

Sådan gør du:

Skær broccolien i mindre buketter. Brug også stokken. Kom hele balladen i foodprocessoren og blend. Skrab ned ad kanterne nogle gange, indtil det hele er findelt, og du har en fin grøn dej.

Opvarm ovnen til 170 grader varmluft. Form dejen til små flade boller med hænderne og pres dem ud på en bageplade til små, fine pandekager. Bag dem i den varme ovn ca. 20 minutter.

Tag dem ud af ovnen og lad dem afkøle, inden du løfter dem fra bagepapiret.

 

Grøn klapsammen

1 stk.

Du skal bruge:

2 grønne pandekager

40 g rygeost

80 g røget laks

2-3 peberfrugtringe

lidt brøndkarse

Sådan gør du:

Smør de grønne pandekager med rygeosten og fordel den røgede laks og peberfrugterne i midten.

Pynt med brøndkarse.

 

Fra Jane Faerbers ‘Mæt og slank med LCHF’.

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*