Opskrifter

Grønsager med skønt dip

4. oktober 2012

Findes der nogen lettere måde at få flere grøntsager end i stænger? Prøv med denne dip.

Du skal bruge:

Forskellige grønsager som gulerødder, agurk og blegselleri skåret i stave

Dip

6 spsk. sesamfrø

½ dl ekstra jomfru olivenolie

2 tsk. sennep

2 spsk. æblecidereddike

2 tsk. agavesirup

2-3 dadler

1 tsk. friskpresset citronsaft

3 spsk. Tamari soja

1 fed hvidløg

Sådan gør du:

Kom alle ingredienserne i food processoren og blend, indtil massen er homogen.

Server grønsagsstavene med dip som snack eller mellemmåltid.

 

Fra Anette Harbech Olesens ‘Syv sunde skridt’.

Find flere opskrifter på Anettes blog: madforlivet.com

Forrige artikelBruce Lipton i København

Næste artikelMagisk grønsagsdrik