En lidt gammeldags, men ikke desto mindre velsmagende ret, hvor det økologiske kød får lov at boltre sig med grøntsagerne.
Til 4 personer
1 kg kartofler
50 g smør
1 grøn chili
2 tsk gurkemeje
1 bdt. frisk koriander
Salt, citronsaft
1 pakke hakket oksekød
1 løg
2 fed hvidløg
2 spsk karry pasta fx tikka masala
Olie til stegning
1 tsk knust ingefær
2 ds. hakkede tomater
1 pose baby spinat
Salt, peber
Skræl og kog kartoflerne møre. Hæld vandet fra og damp dem tørre.
Mos kartoflerne og rør dem sammen med smør. Tilsæt finthakket chili uden kerner, gurkemeje og hakket frisk koriander. Smag til med salt og citronsaft.
Brun kødet i lidt olie sammen med hakket løg, knust hvidløg samt karry pasta. Tilsæt ingefær samt tomat og lad det simre 10 min. Kom spinaten ved, kog og smag til med salt og peber.
Kom kødet i et ovnfast fad og læg kartoffelmosen på som låg. Sæt fadet i ovnen ved 200°C i 20 min. Server med salat og chutney.