Til 5 stk
50 g Nyborggaard hampeproteinpulver
100 g tørrede dadler, enten udblødte eller de blødere Medjoul dadler
50 g tørrede tranebær
50 g blandede hasselnødder og mandler
1 spsk jomfru kokosolie
1 tsk ægte Sri Lanka kanel
1 knsp vanillepulver
1 tsk friskpresset citronsaft
Udblød dadlerne i en times tid før tilberedning, og dræn væden fra. Blend alle ingredienser til en homogen masse, som du breder ud på et stykke madpapir, former til fem bars og sætter i køleskabet i en lufttæt boks. Du kan eventuelt dyppe den ene halvdel i 85 % mørk chokolade, men det er ikke nødvendigt, for de smager godt, som de er. Anvend økologiske ingredienser, så undgår du unødig kemi.
Se mere, find flere opskrifter og inspiration på madforlivet.com
Forrige artikelKroppen trives med mælkesyrebakterier
Næste artikelSilas Holst: Hvorfor er vi så egoistiske og respektløse?