Nyheder

Hampeproteinbars

10. juni 2016

Disse hjemmelavede proteinbars er en ideel snack til eftermiddagshygge, i madpakken eller efter/under træning. De hjemmelavede hampeproteinbars smager fantastisk og indeholder hampeproteinpulver fra Nyborggaard, som indeholder alle essentielle aminosyrer. Derfor er de hjemmelavede hampeproteinbars mættende og nærende.

Til 5 stk

 

Du skal bruge:

50 g Nyborggaard hampeproteinpulver

100 g tørrede dadler, enten udblødte eller de blødere Medjoul dadler

50 g tørrede tranebær

50 g blandede hasselnødder og mandler

1 spsk jomfru kokosolie

1 tsk ægte Sri Lanka kanel

1 knsp vanillepulver

1 tsk friskpresset citronsaft

 

Sådan gør du:

Udblød dadlerne i en times tid før tilberedning, og dræn væden fra. Blend alle ingredienser til en homogen masse, som du breder ud på et stykke madpapir, former til fem bars og sætter i køleskabet i en lufttæt boks. Du kan eventuelt dyppe den ene halvdel i 85 % mørk chokolade, men det er ikke nødvendigt, for de smager godt, som de er. Anvend økologiske ingredienser, så undgår du unødig kemi.

Se mere, find flere opskrifter og inspiration på madforlivet.com

Forrige artikelKroppen trives med mælkesyrebakterier

Næste artikelSilas Holst: Hvorfor er vi så egoistiske og respektløse?