### BLOG ###>Hvad vi tænker

Har du brug for et løft?

1. maj 2014

Det er svært at være i dårligt humør, når solen skinner! Men der er ingen lov, der siger, at vi skal være kede af det i dårligt vejr eller jubelglade i godt vejr – og faktisk kan det være rigtig nedslående at være lidt trist, selvom solen skinner, og alle springer fornøjede rundt. Hvis du har det sådan, så er det måske nu, du skal lære at rumme dig selv og sætte dit humør på dagsordenen?

Kan du holde dig selv ud på gode gode og dårlige dage? (Illustration: Colourbox)Optimisten siger: Der er ingen grund til at hænge med skuffen, livet er dejligt, jeg trækker vejret og kan med lethed nævne fem gode grunde til at være jublende glad.

Pessimisten siger: Der er al mulig grund til at blive i dårligt humør, der er så mange forhindringer og besværlige udfordringer, så jeg bliver helt træt på forhånd…

Måske er du både den ene og den anden, fra dag til anden?

Læs også: Optimister er mindre syge

Sådan er det.

Men du skal jo kunne rumme dig selv både på gode og dårlige dage. Og det er immervæk lettere at rumme sig selv, når humøret ikke er helt i kulkælderen. Læs på min blog, hvordan du med en lille enkel øvelse kan hæve dig selv op over de tunge vibrationer – i indlægget Kan du rumme dig selv?

 

Forrige artikelBækkenbund: Din sjoveste muskel

Næste artikelPulled Pork burger med coleslaw