Healing af utæt tarm

Hvis man tager uncaria tomentosa ved utæt tarm, anbefalder I så, at man tager andet ved siden af? Evt. i forhold til udrensning; mælkesyrebakterier eller lignede? 

Bedste hilsner  

 


 

Utæt tarm er en tilstand, hvor de små låse mellem tarmcellerne ikke holder tilstrækkeligt tæt mere. Derfor kan bakterier og større fødepartikler trænge direkte ind i kroppens system. 

I healingen af en utæt tarm er første step at udelukke elementer fra kosten, som individet mistænkes af være overfølsom overfor. Dernæst at støtte produktionen af de normale fordøjelsessekreter og enzymer, genskabe en normal mikroflora og reparere tarmslimhinden.  

Der er mange forskellige andre gode fordøjelsesurter at supplere med, det afhænger dog meget af dine symptomer. Det kunne være ensian, mælkebøtte eller rød elmebark. Mælkesyrebakterier er også ofte en god ide. Du kan prøve Leaky G fra NDS, som er specialudviklet til utæt tarm.  

Mvh Maria Langbak

Naturlægen.com 

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*