Krop

Hjælp dine celler tilbage i balance med naturlig energioptimering

NEO, naturlig energioptimering, er en ny behandlingsform, der ved hjælp af energien i struktureret vand hjælper kroppens celler tilbage i naturlig balance.

Foto: Grim studie, Float Studio
15. september 2022

NEO, naturlig energioptimering, er en ny behandlingsform, der ved hjælp af energien i struktureret vand hjælper kroppens celler tilbage i naturlig balance.

Energiniveauet i en moderne krops celler er under pres fra for lidt søvn, stimulanser, for lidt motion, for meget stress, for mange stimuli, online opkobling, forurening mv.

Under en NEO-behandling bliver kroppens celler tilført ny energi fra struktureret vand.

Og hvad er så det?

Det er vand, hvor molekylestrukturen er intakt, og vandet derfor er vitalt og fyldt med energi.

Præcis som vand i sin naturlige form i en bæk ude i uberørt natur.

For vand er ikke bare vand.

Det kan være ’dødt’ eller energifyldt alt efter, hvad det bliver udsat for.

Eksempelvis er vandet i vores haner eller i flaskerne fra supermarkedet mere eller mindre dødt, fordi det er blevet svækket under den lange vej fra undergrund til forbruger.

Sådan foregår det

I en NEO-behandling kommes det energifyldte strukturerede vand i en keramisk cylinder, som sender vandet i rotation i et bestemt tempo, så der skabes et stærkt elektromagnetisk energifelt i rummet. Det aktiverer vandmolekylerne i kroppens celler, som begynder at arbejde.

En sund krop i balance vibrerer energimæssigt på 60 MHz (svingninger per sekund). I ubalance ved eksempelvis stress eller sygdom daler tallet. Under en NEO-behandling påvirkes kroppens celler med en energipåvirkning på over 200 MHz, så derfor får kroppen et kæmpe energiboost.

Under behandlingen sidder man i sit tøj på en stol i stilhed og slapper af i de 44 minutter, behandlingen varer.

NEO behandling

Ikke videnskabeligt bevist

Fordi behandlingen går ind og understøtter kroppens naturlige processer, fungerer den både forebyggende og behandlende.

Metoden er ikke videnskabeligt bevist, men tilbagemeldinger fra brugere melder om mere energi, bedre søvn, større overskud i hverdagen, mindre inflammation, bedre immunforsvar, færre muskel- og ledsmerter, reduktion af stress, bedre fordøjelse og hormonbalance, bedre restitution efter fysisk aktivitet mv.

NEO-behandling er for alle bortset fra gravide.

Udviklet i Danmark

Behandlingen er udviklet af den danske virksomhed Addit Nature og udsprang af en nysgerrighed omkring forskning i struktureret vand.

Udover NEO-behandlingen har virksomheden også udviklet produkter som vandflasker mv. til revitalisering af vand og andre drikkevarer.

Der er pt. 12 NEO-centre i Danmark, England, Tyskland og USA.

Find et center på neocenter.info

Artiklen er skrevet med hjælp fra Nikolai Flyvbjerg, Float Studio i Aarhus.

Forrige artikel3 tips, der giver dig kontrol over støjen

Næste artikelHår og hovedbund – naturlig pleje og behandling