Hjælp mod sved på ryggen?

Mit spørgsmål er, om du kender til nogen form for hjælp, da jeg sveder rigtig meget på ryggen, selv uden at lave noget. Hvis det bare er lidt varmt, kan jeg mærke det løber ned af ryggen.

Den fugtige

 


 

I min verden, som er kinesisk medicin, vil jeg se spontan sved som en ubalance mellem nyre og hjerte. Nyrens opgave er at køle hjertet, og hjertet skal kontrollere sved.

Så jeg ville se, om der mon er andre tegn, der kan understøtte min tanke. Det er derfor, man altid laver en ret grundig journal, når folk kommer til akupunkturbehandling.

Andre nyretegn er bl.a.: at man tisser unormalt meget eller lidt, ligesom man kan opleve smerter i lænd og knæ. Hjertetegn kunne være, at man føler sig urolig, rastløs, humørsvingninger, tørst, ligesom man kan se på, om tungespidsen er rød.

Dette bare for at nævne et par stykker af andre tegn.

Mange hilsner fra

Catrine Marcussen, akupunktør

1 kommentar

  • Birgitte Meldgaard siger:

    Hej, jeg er 64 år og har samme problem som “Den fugtige”, og det er blevet meget værre, efter jeg kom i overgangsalderen som 47-årig. Har du nogen forslag til, hvad man kan gøre ved det?

  • Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

    Skriv et svar

    Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

    *