Hjælp til den indre rengøring- uden at røre en finger

27. juni 2022

Det var Karen Nielsen’s mand, som dengang var ingeniør i Taiwan som bragte Chlorella hjem til Karen, efter at han var blevet præsenteret for Den Grønne Perle® af lokale kollegaer. Efterhånden som Karen spiste Chlorella som et fast kosttilskud, steg hendes velbefindende og almene tilstand. Hendes hår og negle voksede og blev kraftigere. Hendes hud blev pænere og renere.

NATURLIG UDRENSNING OG GENOPBYGNING I ÉN OG SAMME TABLET

Anerkendte tyske universiteter har vist hvordan Den Grønne Perle® kan afgifte kroppen for tungmetaller f.eks Kviksølv fra Amalgamfyldningerne og samtidig opbygge med let optagelige vitaminer og mineraler. BetaCaroten i Den Grønne Perle® optages bedre end Beta- Caroten i en økologisk gulerod.

GENERALT OM UDRENSNING UDEN FASTE!

Hvis kroppen virker optimalt, vil den kunne overkomme at tage sig af de giftstoffer som dagligt møder os. Faktorer som stresset livsstil, skæve madvaner og miljøfaktorer gør at kroppen får sværere og sværere ved at klare rengøringen selv og skal have hjælp udefra.

Hvis giftstofferne får lov til at bosætte sig i din krop, vil de sørge for at kroppen bliver overbelastet med gener som dårlig modstandskraft, dårlig hud, træthed, søvnproblemer, koncentrationsbesvær og hævede ømme led som følge.

HVAD KAN VI GØRE?

Uanset hvordan vi vender og drejer det, kan vi ikke komme udenom udefrakommende giftstoffer og belastninger, men vi kan gennem kostændringer, ændret levevis og ferskvandsalger styrke kroppen, så når kroppen udsættes for giftstofferne, vil den være i stand til at forarbejde dem mere effektivt.

Forrige artikelLungeforeningen: Hold dig fysisk aktiv og stærk under corona krisen

Næste artikelHelseteket: Olivenblade