Opskrifter

Hjemmelavet mysli

12. maj 2010

Denne blanding af mysli kan laves i større portioner og gemmes.

Dagligt tilsættes så hakkede valnødder, hakkede mandler og 2 spsk kværnede hørfrø, ½ spsk sesam- og ½ spsk græskarkerner. Spises med et stykke frisk frugt samt acido eller ris-/sojamælk.

Til 1 person

Du skal bruge:

2 spsk havregryn

1 spsk boghvedeflager

1 spsk risflager

1 spsk tørrede æbler

4 tørrede abrikoser

1 håndfuld rosiner

1 tsk kanel

Både boghvedeflager og risflager kan erstattes af havregryn.

Sådan gør du:

Bland alle ingredienserne. Hver dag tilsættes friskkværnede frø, kerner og nødder dagens portion. Kan også sættes i blød natten over og næste dag tilsættes frisk frugt i form af banan, kiwi eller revet æble. Hakkede valnødder, mandler og kerner drysses der­efter over med let hånd.

Fra “Fedt for Life” af Anette Harbech Olesen.

Find flere opskrifter fra Anette på hendes blog Madforlivet.com

Forrige artikelFedtstoffer: Velkommen til junglen!

Næste artikelSild med æg og karryguf