Skær et hjerte i midten af et jordbær og læg det på toppen af salaten. Server så salaten for dig selv og én, du holder af…
Jordbærsalat
• 4 håndfulde friske spinatblade
• 2 håndfulde jordbær (skåret i skiver)
• 1 avokado (skåret i tern)
• 6 grønne asparges (skåret i 1 cm lange stykker)
• ½ fennikel (skåret i små tern)
• 1 håndfuld friske ærter
• evt. 1 håndfuld pekan- eller cashewnødder (hakkede)
Hjertedressing
• 4 spsk. olivenolie
• 2 tsk. æblecidereddike
• 2 tsk. sennep
• 2 tsk. agavesirup eller rå honning
• 2 tsk. tamari
• 1 fed hvidløg
Jordbærsalat: Anret ingredienserne – med de friske spinatblade nederst – på en tallerken.
Hjertedressing: Kom alle ingredienserne i en skål og rør dem godt sammen. Hæld så dressingen over salaten.
Fra bogen “Glød og glæde med Raw Food” af Vibeke Amdisen.