### BLOG ###>Kostens indflydelse

Hold 12 timers spisepause

24. januar 2014

Det er tid for kure og sundere kost- og motionsvaner. Næsten ligegyldigt i hvilket blad, man læser, er der gode råd til, hvordan man taber overflødige kilo, får et sundere liv og bedre spisevaner.

I en travl hverdag kan det være svært at få de gode intentioner til at vare ved, og rigtig mange  af os falder tilbage til de gamle vaner efter et stykke tid.

Det kan der være flere grunde til, men jeg tror ofte, det er fordi, det bliver for besværligt.

Læs også: ‘Hjælp til selvhjælp mod overvægt’

Et helt enkelt og yderst simpelt råd til at holde ekstra kilo fra døren og give fordøjelsen ro, er at holde 12 timers spisepause fra det sidste måltid til dit første.

Det betyder, at spiser du normalt morgenmad kl. 7, så skal du ikke spise noget efter kl. 19 dagen før. Du må gerne drikke te, vand og evt. kaffe (men vær obs på søvnen ved kaffedrikning). 

For langt de fleste af os, vil det skære i det daglige madindtag. Der bliver færre timer at spise i og dermed færre måltider. Din mave bliver også glad, når den aflastes og får ro til at fordøje.

Læs også: ‘Fordøjelsen – ven eller fjende?’

Sund livsstil er selvfølgelig mere end at holde 12 timers pause fra sidste til første måltid, men det er skridt på vejen, som er helt enkelt og lige til at gå til.

trinevasteraa.dk

Forrige artikelIngefær Shot

Næste artikelForskning: Tarmbakterier kan gøre dig tyk

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.