Hudsygdom og svimmelhed

Jeg lider af dermatofibrom sygdom i huden. Det er dybe knopper i huden på ryggen. De kommer normalt efter operationer, men hos mig kommer de bare. De er undersøgt, men nu har jeg fået seks på næsen, og det er jeg så ked af.

Så er min næse konstant helt lukket eller stoppet til, uden at der er noget at fjerne. Men det gør, at jeg har svært ved at få luft og er svimmel. Jeg er overvægtig, men følger supersunde kostregler. Har hårdt fysisk arbejde, men kun 20 timer.

Jeg tager B-vitamin, D3-vitamin, Selen, Omega-3, Rosenrod, perikon og magnesium. Ind imellem Valleforce og Urtepensil.

K.

 


 

Dermatofibromer er små godartede knuder i huden, de ofte kommer i forbindelse med skader på huden, f.eks. kradsning. Du kan eventuelt få en hudlæge til at se på dem igen.

Din lukkede næse kan skyldes, at der er noget i din mad eller i luften, du ikke kan tåle, så slimhinderne hæver. Det kaldes også høfeber. Du kan læse mere om høfeber på min hjemmeside www.radiodoktoren.dk.

Du får mange gode kosttilskud, men du kan med fordel tage en større mængde C-vitamin, for eksempel et gram (1000 milligram)  2-3 gange dagligt. Det modvirker din allergiske reaktion og er godt for dit bindevæv og meget andet.

Mange gode hilsener

Carsten Vagn-Hansen

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*