Opskrifter

Hurtig omelet med spinat og ost

7. april 2010

Når det skal være hurtigt og overkommeligt at få et måltid med energi og mæthed.

Til 2 personer 4 æg 2 tsk palmeolie til stegning 1 stor håndfuld spinat 5 soltørrede tomater 2 spsk revet ost

Pisk æggene sammen i en skål. Varm olien op på en pande og hæld æggemassen på. Hak spinaten fint og skær de soltørrede tomater i mindre stykker, hvis de er meget store. Læg fyldet på æggekagen, skru ned for varmen og læg låg på. Lad omeletten simre og stege videre under svag varme, indtil den er gennemstegt. Tilbehør:

Spis en stor portion letdampede grøntsager eller en stor skål råkost til omeletten.

Fra “Slankekur for sultne mænd” af Lene Hansson

Forrige artikelSvigermors drøm (sød kartoffelsuppe)

Næste artikelGinger beer