Mad

Hurtigt og sundt – mad i fad

Foto: GAB Photography
21. december 2021

Sund mad behøver ikke tage lang tid at lave. Med et ovnfast fad og gode råvarer kan du ofte nøjes med et kvarter ved køkkenbordet.

Madlavning har to store barrierer: Hvad skal jeg finde på? Og hvor længe skal jeg snitte og skrælle og piske for at få mad på bordet.

Med en ret, som kan passe sig selv i ovnen, sparer du masser af tilberedningstid. De fleste retter i kogebogen Mad i Fad kan klargøres på blot 15 minutter.

Du udvælger blot nogle sunde, gerne økologiske, råvarer. En kort stund med skærebræt, kniv og røreskål. Og så i ovnen, hvor al saft og kraft bliver i fadet, så der ikke er brug for en masse specialprodukter eller saucer for at få maden til at smage godt.

Godt 60 opskrifter med både grønt, fisk og kød giver dig inspirationen til dagens menu. Så behøver du ikke lægge hovedet i blød for at udtænke indholdet på middagsbordet. Og i morgen kan du bladre videre til den næste opskrift.

Anne van der Merwede er uddannet ernæringsterapeut og har i mere end 20 år arbejdet med kost og ernæring. Hun har fingeren på pulsen om de nyeste råvarer, nye trends og hvilke råvarer, som er nemme at få fat i.

Anne har stor faglig viden om, hvordan sund og velsmagende mad medvirker til at få en velfungerende krop. Hun har tidligere skrevet ’En sund kvindekrop’.

Naturli har fået lov at vise at par af opskrifterne fra Mad i Fad, som illustrerer hvor nemt – og lækkert – det kan gøres.

Rødbede og kikærter i krydret kokosmælk

Rødbede og kikærter i krydret kokosmælk

Græskar med svampe, linser og ricotta

Græskar med svampe, linser og ricotta

Bagt æggekage med grøntsager

Bagt æggekage med grøntsager

Anne van der Merwede: Mad i Fad

169 sider, 199,95 kroner

Muusmann forlag 2021

Forrige artikelVælg naturlige produkter – uden gener

Næste artikelHvem er du? Dit forbrug afslører dig

Carsten Gottlieb

Redaktør