Hvad med minipiller og p-piller?

Jeg vil meget gerne høre, hvad du mener om præventionsmidler som mini-piller og p-piller?

Mvh Tine


Tak for mailen. Jeg er generelt meget imod unaturlige midler, og der er desværre hverken almindelige p-piller eller mini-piller med bio-identiske hormoner. Det er som at rage rundt med en kæp i et fint urværk, som vores hormonsystem er. Jeg vil anbefale dig at læse om alle fordelene og ulemperne ved de forskellige metoder til forebyggelse af svangerskab, før du tager stilling. Du kan evt. få hjælp fra din læge eller en gynækolog, men det er et personligt valg.

Nogle har brug for at beskytte sig 100 procent mod at blive gravid (hvilket ingen af metoderne kan leve op til), mens det for nogle ikke vil være en katastrofe, så de kan benytte sig af naturlige metoder.

Brug af kondom har en række fordele, blandt andet fordi det kan beskytte mod sexuelt overførte sygdomme, hvis det bliver brugt konsekvent. Vil en mand ikke acceptere det, så er han ikke værd at gå i seng med. Er kærligheden stærk nok, passer man på hinanden og sørger for så vidt muligt at få børn, når man er klar til det.

Mange gode hilsener
Carsten Vagn-Hansen

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*