Hvordan finder jeg akupunktør mod hovedpine?

Jeg ville være taknemmelig, såfremt du kunne give mig navn og adresse på en egnet akupunktør i det sydvestlige Sønderjylland, som kan håndtere den pinefulde hovedpine , som du kalder “at lever-yang stiger op”.

Jeg har lidt af noget tilsvarende i lang tid, med periodevise anfald af “hvidtåget” smertefuld “blindhed” på det ene øje (er en udløber af en nerve borreliose). Borreliosen er under kontrol, men hovedpinen desværre ikke.

Håber at høre fra dig!

Med venlig hilsen

AP

 


 

Mange tak for dit spørgsmål. Du vil altid kunne finde en veluddannet behandler på danmarks to brancheforeningers websites, f.eks. på Danske akupunktørers side https://danskeakupunktoerer.dk/.

Klik på “find akupunktør”.

Læg altid mærke til, eller spørg, om den behandler du søger hjælp hos, er RAB-registreret. Så er du sikker på at fagligheden er høj, der er regler for hygiejne, håndtering af dine personlige oplysninger osv. bliver respekteret og overholdt.

Bedste hilsner

Catrine Marcussen, akupunktør

2 kommentarer

 • Anna Hansen siger:

  Her er et link til hvor du kan finde veluddannede akupunktører

  https://www.aku-net.dk/for-patienter/soeg-behandler.html

 • Hanna siger:

  Man kan også finde oversigt over RAB-reg. akupunktører hos andre brancheorganisationer end hos DA og PA, nemlig hos DAU, DAKOBE samt Dansk Behandlerforbund?

 • Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

  Skriv et svar

  Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

  *