Hvordan hjælper akupunktur i fertilitetsbehandling?

Min kæreste og jeg er netop begyndt i fertilitetsbehandling. I forbifarten nævnte de på klinikken, at der kan suppleres med akupunktur for bedre resultatet.

Han kunne ikke svare på, hvordan det kan virke, men så tænkte jeg, at det kunne du måske?

Bedste hilsner og tak

De håbefulde

 


 

Ja, det kan du tro. Jeg behandler rigtig mange med fertilitetsproblemer, og at de private klinikker anbefaler det i fertilitetsbehandling, er af den ene grund, at det øger chancerne for graviditet.

For kvindens vedkommende: Akupunktur kan forbedre ægkvalitet, livmoderslimhinden, gøre menstruationer og hormoner balancerede, styrke kvindens livsenergi (så hun har et overskud af give videre til et nyt liv), forbedre blodets kvalitet, sørge for god energi i underlivet.

Der er nogle akupunkturpunkter, der er ”designet” specielt til graviditet og ved at aktivere disse, så fremmes chancerne for at opnå en sund graviditet

For manden kan akupunktur arbejde med sædkvalitet, livsenergi, livsenergi og cirkulation.

I min klinik giver jeg fertilitets-massage som er med til at øge gennemstrømningen i bækkenet.

Men husk, at det er ikke nok at blive gravid i en fertilitetsbehandling.

Kvinden skulle gerne være gravid i 9 måneder, og der skal dannes et levedygtigt barn. Så at sætte kroppen i god balance er altid givet godt ud, inden man bliver gravid, uanset om det skal foregå på fertilitetsklinik eller ad naturlig vej.

Held og lykke med det hele. Jeg håber inderligt det lykkes snart.

Bedste hilsner

Catrine Marcussen, akupunktør

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*