Nyheder

Hypnotiser dig selv med ny app

5. september 2016

Angst for højder, problemer med at sove eller dårligt selvværd? Med appen HelloMind kan du behandle dig selv, lige når du har tid og behov. Idéen er, at den der selv har problemet også har løsningen.

Stress, problemer med at sove, eksamensangst og alverdens forbier, der spænder ben i hverdagen. Det er nogle af de udbredte lidelser, der kan behandles med hypnose.

Men måske synes du ikke lige, du har tid til at gå til hypnotisør. Det kan hurtigt blive dyrt, og din lidelse var måske ikke helt så slem alligevel. Hvis du går med nogle af disse tanker, kan du selv tage fat i din mentale lidelse og gøre noget ved problemet med den ny app HelloMind. Her er behandler-ledet sparret, og der er kun dig selv og behandlingen tilbage.

– Der er mange, der vil selv. Vi er i dag blevet mere selvstændige med alt, vi foretager os, og vi vil gerne tage ansvar for vores eget liv, siger Jacob Strachotta. der er grundlægger af Institut for Avanceret Hypnose og har udviklet appen.

Han forklarer, at det for nogle kan virke forstyrrende at gå til en behandler.

– Når du er hos en behandler, skal du forholde dig til personens udseende, personens mimik, lugten i rummet og en helt masse andre indtryk, der sætter mange tanker i gang. I HelloMind er dette led fjernet, så du kun skal koncentrere dig om dig selv og behandlingen, siger Jacob Strachotta.

Appen er bygget op, så du selv vælger, hvad du gerne vil arbejde med. Du kan også vælge en booster, hvis du gerne vil styrke et bestemt område hos dig selv. Der er ca. 250 forskellige hypnosebehandlinger og boosters. Hver behandlingsforløb kræver 10 sessioner, der varer ca. 30 minutter hver, og kan benyttes hvor og hvornår, du vil.

 

Den, der har problemet, har løsningen

Appen bygger på Result Driven Hypnosis (RDH) – en metode inden for Avanceret Hypnose, der er udviklet af Jacob Strachotta selv. Tanken er, at den der selv har problemet også har løsningen – men man kan have brug for hjælp til at finde den.

– Når man er angst for noget, skyldes det ofte, at man af en ubevidst grund ikke har lyst til at løse problemet. Her hjælper appen med at blive mere modtagelig for at finde løsningen, siger Jacob Strachotta.

Det er en målrettet form for hypnose, hvor du selv skal identificere problemet, og hvad du gerne vil arbejde med.

–Du fokuserer kun på et enkelt problem ad gangen. Det er som regel en god idé at starte med det største problem, og så vil andre forbier eller problematikker ofte falde på plads og hele sig selv.

Appen kan fås til iPhone, men vil snart kunne fås til android også.

Læs mere på hellomind.com

Forrige artikelDerfor er morgenmad vigtig!

Næste artikelTarmbakteriers nabo har betydning for dit helbred

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.