Ikke flere sprøjter til golfalbue

Jeg har betændelse i min albue – nok pga. at spille golf. Min læge vil ikke give mig flere sprøjter, det forstår jeg ikke. Kan det ske noget ved det? Hvad skal jeg gøre, lægen har ikke rigtig hjulpet?

T. Z.J


Hvis blokader ikke har vist sig at hjælpe efter få forsøg, er det rigtigt af din læge at sige stop. Vævets kvalitet bliver simpelthen ringere og ringere for hver sprøjte, og det er ingen interesseret i.

Jeg synes, du skal finde en fysioterapeut, der også er veluddannet i akupunktur. Nålene vil kunne dæmpe inflammationen og smerterne, og du skal have én til at hjælpe dig med at finde frem til, hvorfor problemet opstod. Hvilke bevægelser skal du undgå, og hvordan skal du spille golf uden at genskade dig selv i det uendelige.

Husk, at du skal have godt med de livsvigtige fedtsyrer i din daglige kost i form af fed fisk, eller som kosttilskud, fx Udo’s Choice. Det dæmper inflammation.

Undgå alle bevægelser, der giver smerte lige nu og her, og find årsagen, så du ikke havner i samme situation igen og igen. Og så: hav tålmodighed.

Mvh

Tine Lange

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*