Infektion i 6 måneder

Min kæreste har fået konstateret streptokokker på kroppen og gule stafylokokker på håndfladerne for ca. 6 måneder siden.

Han er blevet behandlet både med antibiotikatabletter og cremer med binyrebarkhormon. Cremerne gav ham en allergisk reaktion med rødt udslæt. Så det stoppede hurtigt.

Vi har forsøgt med nogle af de naturlige midler, som Carsten har anbefalet, bl.a. Perikon-bade samt pulver, jeg har blandet i propoliscreme.

Her blev det lidt bedre, men de gule stafylokokker er svære at få bugt med, og nu er streptokokkerne også begyndt at vende tilbage.

Har I nogle gode råd til min arme kæreste, som har været plaget af disse bakterier i lang tid?  

Kærlig hilsen  

 


 

Streptokokker og stafylokker kan bestemt være svære at komme til livs.  

Jeg har god erfaring med at anvende Natrium comp fra Allergica 15 dråber 2 gange dagligt. Hvis bakterierne er meget genstridige, kan man med fordel tillægge de to præparater Staphylococcus-Injeel og Streptococcus Haemolyticus-Injeel fra Heel. Begge er i ampulform og i D12 potens. Tag 1 hver tredje dag i 30 dage.  

Derudover kan jeg anbefale både at indtage og smøre med Manukahonning minimum 400+ MGO. Den er fantastisk til sejlivede stafylokker. Suppler gerne med morgenfruesalve, som både lindrer, heler og er antibakteriel.  

God bedring

Maria, Naturlægen.com 

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*