Infrarød sauna mod smerter?

Jeg har lige læst jeres artikel om fordele ved infrarød sauna.

Deri skriver I, at “strålingen” går dybt i bindevævet, varmer cellerne og resulterer i at de udskiller affaldsstoffer… Men hvor ved I fra, at denne form for varme er anderledes end almindelig sauna og altså går dybere end almindelig saunavarme?

Jeg har fundet en postkasse på nettet, hvor en fysiker afviser, at infrarød sauna går dybere end almindelig sauna.

Jeg spørger, da jeg har kræft og forsøger at få overblik over smertelindring osv.

Hilsen D


 

Tak for mailen. Mange specialister som f.eks. fysikere tror ikke på mere, end de har lært i sin tid (og tror, at de ved alt). Der er en lang række fordele ved infrarød sauna.

Infrarød stråling går dybere ind i kroppen end almindelig varmestråling. Vi har selv en infrarød sauna og kommer til at svede i stor stil, når vi er i den.

Prøv selv en infrarød sauna, der findes i diverse centre, og tør dig undervejs med et håndklæde. Lad det ligge en times tid og lugt så til det. Det er nok den bedste måde, jeg kan overtale dig på. Hyperthermi er en acceptabel måde at modvirke kræft på, og infrarød sauna modvirker også smerter.

Mange gode nytårshilsener

Carsten Vagn-Hansen

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*