Vores skribenter

Ingen hjælp til kroniske smerter

Denne læser har haft kroniske smerter i lænden i mange år, men smertestillende har ikke hjulpet. Læge Carsten Vagn-Hansen kommer med råd her.

Foto: Shutterstock
18. oktober 2022

Spørgsmål:

Jeg har kroniske smerter i lænden og har haft det i mange år. Intet smertestillende har hjulpet, heller ikke store doser af morfin. Det er noget bedre, når jeg ligger på min venstre side i sengen.

Jeg har problemer med Region Sjælland, der ikke vil henvise til et andet smertecenter end Køge, som ikke har kunnet hjælpe mig. Jeg tænker, at andre læger har andre erfaringer og måske kunne hjælpe mig tilbage til livet.

Med mine venligste hilsener Ole

Svar:

Du er desværre en af de mange med kroniske smerter i lænden, hvor behandling ikke har hjulpet. Heller ikke smertecentret i Køge, der har et godt ry. Hvis du vil til et andet smertecenter, fx privat, skal du selv betale, men den vigtigste hjælp, du kan få, er til at leve med dine kroniske smerter. Derfor skal der være tale om et tværfagligt smertecenter.

Du kan også få gratis vejledning ved at ringe til Smertelinjen. Klik på www.smertelinjen.dk  SmerteLinjens rådgivningspanel er bemandet af frivillige rådgivere, der alle har stor erfaring med vejledning af mennesker med smerter og deres pårørende. Du kan også læse mine artikler om smerter og lændesmerter på www.radiodoktoren.dk

Mange gode hilsener

Carsten Vagn-Hansen

Forrige artikelButter chicken – med svampe

Næste artikelHårprodukter kan forårsage kræft

Carsten Vagn-Hansen

Læge
Skribent på Naturli fra 2002 til 2022.

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.