Nyheder

Intelligente mænd har bedre sæd

10. december 2008

Sædcellerne er i bedre form, hvis du er intelligent, indikerer ny undersøgelse.

Scorer du højt på IQ-testen, er du nok også mere fertil end flertallet af dine mandlige artsfæller.
Kloge mænd skyder med skarpt, knapt så kloge mænd har flere blanke skud i geværet.
Derfor kan skrukke kvinder med god samvittighed vælge astrofysikeren, hjernekirurgen eller juraprofessoren, når der skal reproduceres babyer. Chancen for en god sædkvalitet er nemlig i top.
De gener, som understøtter intelligensen, fører nemlig også andre biologiske fordele med sig, viser en ny britisk undersøgelse, som netop er offentliggjort i magasinet ”Intelligence”.
En skarp hjernes gener kan også medføre en bedre kondi og gøre den kloge både kvik i øverste etage og på fødderne. Undersøgelsen viser også, at intelligente mennesker oftere fravælger usunde vaner som rygning og prioriterer en sund livsstil.
425 forskellige mænd i alle aldre og størrelser deltog i undersøgelsen, hvor de blev udsat for flere intelligensprøver og skulle afgive sædprøver. Og selvom analysen viste, at intelligente mænd havde god sædkvalitet, vil chefen for forskningen Dr Rosalind Arden ikke rådgive kvinder til at fravælge den knapt så begavede mand:
– Det betyder ikke, at mænd som foretrækker Play-Doh (modellervoks, red.) frem for Platon altid har dårlig sædkvalitet. Vi fandt en marginal sammenhæng.
Kilde: Berlingske

Forrige artikelKræft bliver dræber nr. et

Næste artikelHver tiende får infektion på sygehus

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.